Adresa: Cara Lazara 2, 71350 Sokolac

Telefon: +387 57 400 715

U Sokocu otvoreni Zimski park i klizalište – Radost za najmlađe sugrađane

U okviru obilježavanja 25 godina postojanja kompanije „Onogošt“, danas je svečano otvoren „Zimski park“ za najmlađe sugrađane, u kojem je pored klizališta omogućena degustacija hrane, topli čajevi, kuvano vino, promocija rukotvorina i mnoge druge aktivnosti.

Direktorica kompanije „Onogošt“ Ljiljana Šuka je istakla da su odlučili da predstave nešto novo u našem gradu.

– Na sportskim terenima, gdje se inače obilježavaju ljetnje manifestacije odlučili smo da napravimo ovaj park. Želja nam je da naš Sokolac promovišemo kao sportski, zimski i turistički centar. S tim u vezi, napravili smo klizalište koji je dio naših aktivnosti povodom obilježavanja našeg jubileja, četvrt vijeka postojanja kompanije „Onogošt“. Mi ćemo i u budućnosti baviti se ovakvim projektima i imati niz manifestacija tokom godine. Sa našim partnerima i prijateljima, trudićemo se da budemo aktivni i progresivni član svih lokalnih zajednica na kojim posluje „Onogošt“. Zahvaljujem se i našim sugrađanima, koji su izlažući svoje proizvode i usluge, doprinjeli da ovo sve izgleda ovako veličanstveno, kao i da iz Sokoca pošaljemo jednu drugu sliku, sliku zimske idile – navela je direktorica Šuka.

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica zahvalio je vlasnicima i menadžmentu kompanije „Onogošt“ koji svake godine prirede nešto dobro za našu lokalnu zajednicu.

Danas kao da nismo u Sokocu jer je za naše najmlađe sugrađane priređeno jedno veliko iznenađenje koje do sada nisu imali priliku da dožive. Posebno želim da se zahvalim direktorici Šuka, koja je sigurno dala značajan doprinos za ovu organizaciju. Kompanija „Onogošt“ je i suvlasnik još jednog preduzeća, koje je zaposlilo značajan broj radnika, obnovilo kapacitete Tvornice kotrljajnih ležajeva, jednu napuštenu fabriku doveli su u red. U posljednjih nekoliko godina su izgradili dva savremena marketa u našem gradu.Opština je uvijek bila na raspolaganju u skladu sa mogućnostima, a pored ostalog ovoj kompaniji uručeno je najveće opštinsko priznanje – istakao je Bjelica.

Klizalište uz besplatne klizaljke će biti otvoreno svakim danom do subote 22. januara od 16.00 do 21.00 čas.

Prijava za Newsletter

Novosti