Adresa: Cara Lazara 2, 71350 Sokolac

Telefon: +387 57 400 715

Slavimo 25.rođendan

Kompanija Onogošt, maloprodajni trgovinski lanac koji posluje na teritoriji Istočnog dela Republike Srpske u aprilu ove godine slavi jubilej, 25 godina od početka poslovanja. To je za upravu i zaposlene povod da se osvrnu na postignute rezultate i definišu ciljeve za naredni period. Za potrošače, rođendan Onogošta znači priliku da se obraduju i proslave zajedno sa slavljenikom.

Kompanija Onogošt postoji od 1996 godine, kada je posao započet iz jednog lokala i sa tri zaposlena. Danas, ovaj relevantni trgovinski lanac broji 20 prodajnih objekata, i 200 zaposlenih radnika, veliki broj zadovoljnih potrošača i planove za dalju optimizaciju svog poslovanja. Objekti maloprodaje Onogošt odlikuju moderna oprema, široka ponuda i prateći sadržaji.

Domaćinsko poslovanje, pažljivo osluškivanje potreba potrošača, korektni odnosi sa partnerima i dobavljačima i briga o široj zajednici su principi na kojima Onogošt posluje od samog nastanka. To je rezultiralo postignućima kojima se Onogošt danas ponosi, i koje namjerava da prenosi na nove generacije uprave i zaposlenih u kompaniji. Prvi interes kompanije je, kažu, dalji razvoj i prilagođavanje potrebama potrošača, a ono što će obilježiti naredni period jesu i kampanje i akcije za promociju odgovornog ekološkog poslovanja i brige za okruženje. Takođe, Onogošt najavljuje nastavak programa podrške lokalnoj zajednici, projektima kojima se podiže svijest o vrijednostima koje unapredjuju kvalitet života ljudi.

U periodu od kada je globalna pandemija Kovid 19 pogodila svijet, Onogošt nastoji da održi svoje poslovanje i broj zaposlenih, da za svoje potrošače bude pouzdan snabdjevač uprkos otežanim procesima poslovanja, i da aktivno primjenjuje mjere preventive i zaštite.

U prvim nedjeljama aprila potrošači Onogošta će imati mogućnost da osvoje nagrade, dobiju poklone i proslave na pravi komšijski, prisan način. Poziv na proslavu ovaj vrijedni trgovinski lanac je uputio svojim kupcima, partnerima i prijateljima, koje očekuje na svojim prodajnim mjestima sa pripremljenim popustima, poklonima i nagradama.

Prijava za Newsletter

Novosti