Adresa: Cara Lazara 2, 71350 Sokolac

Telefon: +387 57 400 715

Otvoren novi poslovni objekat: Kruna dugogodišnjeg uspješnog poslovanja

Kompanija „Onogošt“ godinama predstavlja sinonim za odgovorno i uspješno poslovanje. Dokaz tome je i dvadeset prodajnih objekata na području Sarajevsko-romanijske regije u kojima radi 180 radnika. Kao kruna porodičnog biznisa, danas je otvorena dvadeset prva poslovna jedinica, koja svojim izgledom i funkcionalnošću zadovoljava i najzahtjevnija očekivanja savremenog poslovnog društva.

Vlasnik kompanije, Milomir Nogoštić, u svom obraćanju, istakao je da nova poslovna zgrada raspolaže prodajnim, magacinskim i garažnim prostorom, te da firmu preuzima novi menadžment.

– Do sada smo raspolagali sa trgovinskim objektima. Za razliku od pomenutih, ova poslovna zgrada raspolaže sa prodajnim prostorom, magacinom i garažom. Površina objekta je oko 3 000 kvadratnih metara. Ukupan iznos investicije iznosi oko 2,5 miliona KM. Poslovanje će od danas preuzeti novi menadžment, nova generacija u „Onogoštu“, što za mene ima poseban značaj, kazao je Nogoštić.

Svečanom otvaranju novog poslovnog objekta „Onogošta“ prisustvovao je načelnik opštine Sokolac, Milovan Bjelica.

– Firma „Onogošt“ je jedan od nosećih stubova privrede u našoj lokalnoj zajednici. Nemjerljiv je doprinos porodice Nogoštić i kompanije „Onogošt“ u formiranju novije i modernije slike Sokoca. Zahvaljujući odgovornom poslovanju u svojoj oblasti pozicionirali su Sokolac ali u čitavu regiju na visok nivo, kazao je Bjelica.

Načelnik Bjelica je izrazio uvjerenje da će i u vremenu koje dolazi saradnja „Onogošta“ i lokalne uprave biti uspješna, te da će zajedno raditi i stvarati bolji privredni i životni ambijent Sokoca.

Prijava za Newsletter

Novosti