Telefon: +387 57 400 715
Adresa: Cara Lazara 2, Sokolac 71350, BiH
 

DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

Saturday, 05 June 2021 10:11;
 
Onogošt započinje akciju Dobro se dobrim vraća!?
Kompanija Onogošt, koja ovog proljeća slavi 25. rođendan, tokom aprila je za svoje potrošače realizovala niz akcija, poklona i iznenađenja. Kako je cijela 2021. godina jubilarna i u mjesecu maju a i narednih mjeseci Onogošt je spremio niz dodatnih inicijativa, pod nazivom Dobro se dobrim vraća.
Društveno odgovorno i ekološki održivo poslovanje je uslov za dalji razvoj i unapređenje, kako kompanije tako i celokupnog društva. Po uzoru na modele koji se primjenjuju širom svijeta i u regionu, jedan od prvih koraka je postepena eliminacija plastičnih kesa za kupovinu.
U trgovinskim objektima Onogošta kupci su u periodu od kraja aprila do 9. maja za svaku kupovinu veću od 50 KM na poklon dobili ekološki ceger. Ovim gestom Onogošt želi da podsjeti svoje potrošače na važnost i jednostavnost akcije za ekološki napredak, u kojoj izborom prirodnih materijala za više korišćenja i uz mogućnost recikliranja svaki građanin doprinosi održanju i higijeni naše okoline.
Nakon ovog perioda, od 10. maja počela je naplata kesa za kupovinu. Kese koje se naplaćuju su visokog kvaliteta, sertifikovane i napravljene od biorazgradivog materijala. Želja kompanije je da se smanjenjem potrošnje plastike pridruži široj akciji brige za okolinu, a svoj lični pečat Onogošt će dati tako što će prihod od prodaje kesa biti preusmeren na izgradnju dodatnog objekata za Planinarsko društvo „Glasinac“ iz Sokoca.
Zaposleni i uprava Onogošta pozivaju svoje potrošače i partnere da proprate i podrže akciju Dobro se dobrim vraća, u kojoj će biti i drugih noviteta i inicijativa koje za cilj imaju unapređenje kvaliteta života građana.

Najčitanije novosti

'. $cijena[1] .''; return $output;